PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo

 
PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo
Recepce online
Liliana Rubacha

Polední menu

V PREMIUM hotelu je Vám k dispozici bar a hotelová restaurace a la carte s kapacitou 150 míst. Kromě toho můžete pro svou reprezentativní akci využít také vinný sklep U krále Jana, který je nejstarší částí hotelu a svého druhu historickou památkou. Je naší vyhlášenou specialitou a můžete si zde vychutnat z naší nabídky těch nejlepších nejen znojemských a moravských vín.

Příjemné prostředí restaurace PREMIUM hotelu, vynikající kuchyně, milý a ochotný personál se stanou gastronomickým zážitkem. Vhodná pro uspořádání narozeninový oslav, firemních večírků, plesů i svatebních hostin.

Ke každému hotelu patří dobře zásobený, útulný a dlouho otevřený bar. Výjimkou samozřejmě není ani PREMIUM hotel. Široký sortiment nabídky vín, alkoholického i nealkoholického občerstvení.

Přední z našich cateringových služeb je pořádání rautů. K těmto akcím nabízíme vlastní a vysoce reprezentativní prostory znojemského PREMIUM hotelu. K dispozici je Vám vinárna a moderní restaurace.

Zajišťujeme catering pro akce všech možných typů. Od velkých garden party s účastí stovek osob po soukromé večírky a rodinné párty, nejrůznější prezentace či oslavy, bankety, rauty, konference, semináře.

Prohlédněte si nabídku naší restaurace a baru. Restaurace PREMIUM hotelu, to je záruka gastronomického zážitku a posezení v příjemném prostředí.

Vyberte si ze široké nabídky moravských i rakouských vín v naší vinotéce.

© 2017 PREMIUM hotel s.r.o.

Design by GOLDEN ORANGE s.r.o.. CMS by JOOMLA.

Polední menu
13. 11. - 16. 11.

 

Pondělí   
Polévka: Houbová polévka s chilli
Hlavní chod: Kuřecí prsíčka plněná sušenými švestkami na rozmarýnovém sosu s restovanými bramborami
   
Úterý  
Polévka: Dýňová polévka
Hlavní chod: Pošírované hovězí na červené řepě s bulgurem a bylinkovým dipem
   
Středa  
Polévka: Zeleninový vývar s rýžovými nudlemi
Hlavní chod: Kořeněné krupoto na kořenové zelenině sypané horským sýr
   
Čtvrtek  
Polévka: Brokolicová polévka s domácími krutonky
Hlavní chod: Lasagne Bolognese s polníčkovým salátkem
   
Pátek  
Polévka: STÁTNÍ SVÁTEK
Hlavní chod:  

Cena poledního menu je 125 Kč.

Změna poledního menu vyhrazena.

Tomatová polévka s bazalkou