PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo

 
PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo
Recepce online
EVA KLIKOVÁ

Polední menu

V PREMIUM hotelu je Vám k dispozici bar a hotelová restaurace a la carte s kapacitou 150 míst. Kromě toho můžete pro svou reprezentativní akci využít také vinný sklep U krále Jana, který je nejstarší částí hotelu a svého druhu historickou památkou. Je naší vyhlášenou specialitou a můžete si zde vychutnat z naší nabídky těch nejlepších nejen znojemských a moravských vín.

Příjemné prostředí restaurace PREMIUM hotelu, vynikající kuchyně, milý a ochotný personál se stanou gastronomickým zážitkem. Vhodná pro uspořádání narozeninový oslav, firemních večírků, plesů i svatebních hostin.

Ke každému hotelu patří dobře zásobený, útulný a dlouho otevřený bar. Výjimkou samozřejmě není ani PREMIUM hotel. Široký sortiment nabídky vín, alkoholického i nealkoholického občerstvení.

Přední z našich cateringových služeb je pořádání rautů. K těmto akcím nabízíme vlastní a vysoce reprezentativní prostory znojemského PREMIUM hotelu. K dispozici je Vám vinárna a moderní restaurace.

Zajišťujeme catering pro akce všech možných typů. Od velkých garden party s účastí stovek osob po soukromé večírky a rodinné párty, nejrůznější prezentace či oslavy, bankety, rauty, konference, semináře.

Prohlédněte si nabídku naší restaurace a baru. Restaurace PREMIUM hotelu, to je záruka gastronomického zážitku a posezení v příjemném prostředí.

Vyberte si ze široké nabídky moravských i rakouských vín v naší vinotéce.

© 2018 PREMIUM hotel s.r.o.

Design by GOLDEN ORANGE s.r.o.. CMS by JOOMLA.

Polední menu
12.11. - 16.11.2018
Pondělí 
Polévka:
KRŮTÍ VÝVAR S KOŘENOVOU ZELENINOU A NUDLEMI
Hlavní chod:
VEPŘOVÝ VRABEC SE ŠPENÁTEM A VAŘENÝM BRAMBOREM
Úterý
Polévka:
FAZOLOVÁ POLÉVKA
Hlavní chod:
HOVĚZÍ ROŠTĚNÁ NA HOUBÁCH S DOMÁCÍM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM
Středa
Polévka:
BROKOLICOVÁ SE ZAKYSANOU SMETANOU
Hlavní chod:
NADÍVANÉ KUŘE NA BYLINKÁCH SE ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM
Čtvrtek
Polévka:
ZELENINOVÁ POLÉVKA SE ZÁZVOREM
Hlavní chod:
KRŮTÍ STEAK NA LISTOVÉ ZELENINĚ S BYLINKOVOU BAGETOU
Pátek
Polévka:
KRKONOŠSKÉ KYSELO
Hlavní chod:
KYNUTÉ KNEDLE S MÁSLOVO-SKOŘICOVOU STROUHANKOU
   

Cena poledního menu je 125 Kč.

Změna poledního menu vyhrazena.