PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo

 
PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo
Recepce online
Vávrová Dominika

Polední menu

V PREMIUM hotelu je Vám k dispozici příjemný bar a hotelová restaurace a la carte s kapacitou 120 míst. Disponujeme moderním a především kvalitním zázemím kuchyně, kde připravujeme světovou kuchyni, místní znojemské pochoutky i naše vlastní speciality. Kromě toho můžete pro svou reprezentativní akci využít také vinný sklep U krále Jana, který je nejstarší částí hotelu a svého druhu historickou památkou. Je naší vyhlášenou specialitou a můžete si zde vychutnat z naší nabídky těch nejlepších nejen znojemských a moravských vín.

Restaurace PREMIUM hotelu, to je záruka gastronomického zážitku a posezení v příjemném prostředí. Základ našeho menu tvoří světová kuchyně se vším, co k ní patří.

Ke každému hotelu patří dobře zásobený, útulný a dlouho otevřený bar. Výjimkou samozřejmě není ani PREMIUM hotel. Široký sortiment nabídky vín, alkoholického i nealkoholického občerstvení.

Přední z našich cateringových služeb je pořádání rautů. K těmto akcím nabízíme vlastní a vysoce reprezentativní prostory znojemského PREMIUM hotelu. K dispozici je Vám vinárna a moderní restaurace.

Zajišťujeme catering pro akce všech možných typů. Od velkých garden party s účastí stovek osob po soukromé večírky a rodinné párty, nejrůznější prezentace či oslavy, bankety, rauty, konference, semináře.

Prohlédněte si nabídku naší restaurace a baru. Restaurace PREMIUM hotelu, to je záruka gastronomického zážitku a posezení v příjemném prostředí.

Prohlédněte si naši nabídku vín.

© 2017 PREMIUM hotel s.r.o.

Design by GOLDEN ORANGE s.r.o.. CMS by JOOMLA.

Polední menu
24. 7. - 28. 7.

 

Pondělí   
Polévka: Kari polévka s žampiony a limetkou
Hlavní chod: Zeleninové rizoto s chilli a kuřecím masem sypané parmazánem
   
Úterý  
Polévka: Masový vývar s nudlemi
Hlavní chod: Květákové karbanátky s bramborovo-pažitkovou kaší zdobené cherry rajčátky
   
Středa  
Polévka: Čočková polévka s mrkví a tymiánem
Hlavní chod: Gratinovaná treska na fenyklu s koprem na listovém špenátu s pečeným bramborem
   
Čtvrtek  
Polévka: Brokolicový krém s domácími krutonky
Hlavní chod: Hovězí kuličky na rajčatovém ragú se širokými nudlemi
   
Pátek  
Polévka: Zelná polévka s kroupami
Hlavní chod: Kuřecí roláda plněná bazalkovým pestem s oříškovým kuskusem a grilovanou kapustou

Cena poledního menu je 125 Kč.

Změna poledního menu vyhrazena.