PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo

 
PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo
Recepce online
DOMINIK DANĚK

Polední menu

V PREMIUM hotelu je Vám k dispozici bar a hotelová restaurace a la carte s kapacitou 150 míst. Kromě toho můžete pro svou reprezentativní akci využít také vinný sklep U krále Jana, který je nejstarší částí hotelu a svého druhu historickou památkou. Je naší vyhlášenou specialitou a můžete si zde vychutnat z naší nabídky těch nejlepších nejen znojemských a moravských vín.

Příjemné prostředí restaurace PREMIUM hotelu, vynikající kuchyně, milý a ochotný personál se stanou gastronomickým zážitkem. Vhodná pro uspořádání narozeninový oslav, firemních večírků, plesů i svatebních hostin.

Ke každému hotelu patří dobře zásobený, útulný a dlouho otevřený bar. Výjimkou samozřejmě není ani PREMIUM hotel. Široký sortiment nabídky vín, alkoholického i nealkoholického občerstvení.

Přední z našich cateringových služeb je pořádání rautů. K těmto akcím nabízíme vlastní a vysoce reprezentativní prostory znojemského PREMIUM hotelu. K dispozici je Vám vinárna a moderní restaurace.

Zajišťujeme catering pro akce všech možných typů. Od velkých garden party s účastí stovek osob po soukromé večírky a rodinné párty, nejrůznější prezentace či oslavy, bankety, rauty, konference, semináře.

Prohlédněte si nabídku naší restaurace a baru. Restaurace PREMIUM hotelu, to je záruka gastronomického zážitku a posezení v příjemném prostředí.

Vyberte si ze široké nabídky moravských i rakouských vín v naší vinotéce.

© 2019 PREMIUM hotel s.r.o.

Design by GOLDEN ORANGE s.r.o.. CMS by JOOMLA.

Polední menu
15. 07. - 19. 07. 2019
Pondělí 
Polévka:
KRÉMOVÁ Z ČERVENÉ ČOČKY SE ZAKYSANOU SMETANOU
Hlavní chod:
VEPŘOVÝ STEAK S PEPŘOVOU OMÁČKOU A GRILOVANOU ZELENINOU
Úterý
Polévka:
HOVĚZÍ VÝVAR SE ZELENINOU, MASEM A KAPÁNÍM
Hlavní chod:
HOVĚZÍ NA ČERVENÉM VÍNĚ A KOŘENOVÉ ZELENINĚ S KARLOVARSKÝM KNEDLÍKEM
Středa
Polévka:
DRŮBEŽÍ VÝVAR S MASEM, NUDLEMI A ZELENINOU
Hlavní chod:
KUŘECÍ PALIČKY BBQ S OPEČENÝM BRAMBOREM A SALÁTKEM COLESLAW
Čtvrtek
Polévka:
KAPUSTOVÁ POLÉVKA
Hlavní chod:
SALÁT MIX S PEČENOU ŘEPOU, ŘEDKVIČKOU A GRILOVANÝM SÝREM HALLOUMI, PEČIVO
Pátek
Polévka:
ČESNEKOVÝ KRÉM S KRUTONY
Hlavní chod:
KUŘECÍ STEAK S KVĚTÁKOVÝM PYRÉ A RESTOVANOU ZELENINOU

Cena poledního menu je 125 Kč.

Změna poledního menu vyhrazena.