PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo

 
PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo
Recepce online
Kubicová Eliška

Polední menu

V PREMIUM hotelu je Vám k dispozici bar a hotelová restaurace a la carte s kapacitou 150 míst. Kromě toho můžete pro svou reprezentativní akci využít také vinný sklep U krále Jana, který je nejstarší částí hotelu a svého druhu historickou památkou. Je naší vyhlášenou specialitou a můžete si zde vychutnat z naší nabídky těch nejlepších nejen znojemských a moravských vín.

Příjemné prostředí restaurace PREMIUM hotelu, vynikající kuchyně, milý a ochotný personál se stanou gastronomickým zážitkem. Vhodná pro uspořádání narozeninový oslav, firemních večírků, plesů i svatebních hostin.

Ke každému hotelu patří dobře zásobený, útulný a dlouho otevřený bar. Výjimkou samozřejmě není ani PREMIUM hotel. Široký sortiment nabídky vín, alkoholického i nealkoholického občerstvení.

Přední z našich cateringových služeb je pořádání rautů. K těmto akcím nabízíme vlastní a vysoce reprezentativní prostory znojemského PREMIUM hotelu. K dispozici je Vám vinárna a moderní restaurace.

Zajišťujeme catering pro akce všech možných typů. Od velkých garden party s účastí stovek osob po soukromé večírky a rodinné párty, nejrůznější prezentace či oslavy, bankety, rauty, konference, semináře.

Prohlédněte si nabídku naší restaurace a baru. Restaurace PREMIUM hotelu, to je záruka gastronomického zážitku a posezení v příjemném prostředí.

Vyberte si ze široké nabídky moravských i rakouských vín v naší vinotéce.

© 2017 PREMIUM hotel s.r.o.

Design by GOLDEN ORANGE s.r.o.. CMS by JOOMLA.

Polední menu
18. 9. - 22. 9.

 

Pondělí   
Polévka: Dýňová polévka
Hlavní chod: Gratinovaný lilek plněný cherry rajčaty a balkanským sýrem
   
Úterý  
Polévka: Špenátová polévka
Hlavní chod: Kuřecí prsa v parmazánovém těstíčku s mrkvovým pyré a salátem z kysaného zelí a jablek
   
Středa  
Polévka: Rajčatová polévka s kokosovým mlékem
Hlavní chod: Pošírovaný hovězí plátek v ragú z červené řepy na šalvěji a fenyklu s bramborovým nákypem
   
Čtvrtek  
Polévka: Čočková polévka s mrkví a tymiánem
Hlavní chod: Marinovaný losos s koprovo-pažitkovým dipem a grilovaným bramborem
   
Pátek  
Polévka: Kari polévka se žampiony a limetkou
Hlavní chod: Krůtí roláda plněná bazalkovým pestem na citronové pěně se špaldovým krupotem s růžičkovou kapustou

Cena poledního menu je 125 Kč.

Změna poledního menu vyhrazena.

Tomatová polévka s bazalkou