PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo

 
PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo
Recepce online
Liliana Rubacha

Polední menu

V PREMIUM hotelu je Vám k dispozici bar a hotelová restaurace a la carte s kapacitou 150 míst. Kromě toho můžete pro svou reprezentativní akci využít také vinný sklep U krále Jana, který je nejstarší částí hotelu a svého druhu historickou památkou. Je naší vyhlášenou specialitou a můžete si zde vychutnat z naší nabídky těch nejlepších nejen znojemských a moravských vín.

Příjemné prostředí restaurace PREMIUM hotelu, vynikající kuchyně, milý a ochotný personál se stanou gastronomickým zážitkem. Vhodná pro uspořádání narozeninový oslav, firemních večírků, plesů i svatebních hostin.

Ke každému hotelu patří dobře zásobený, útulný a dlouho otevřený bar. Výjimkou samozřejmě není ani PREMIUM hotel. Široký sortiment nabídky vín, alkoholického i nealkoholického občerstvení.

Přední z našich cateringových služeb je pořádání rautů. K těmto akcím nabízíme vlastní a vysoce reprezentativní prostory znojemského PREMIUM hotelu. K dispozici je Vám vinárna a moderní restaurace.

Zajišťujeme catering pro akce všech možných typů. Od velkých garden party s účastí stovek osob po soukromé večírky a rodinné párty, nejrůznější prezentace či oslavy, bankety, rauty, konference, semináře.

Prohlédněte si nabídku naší restaurace a baru. Restaurace PREMIUM hotelu, to je záruka gastronomického zážitku a posezení v příjemném prostředí.

Vyberte si ze široké nabídky moravských i rakouských vín v naší vinotéce.

© 2017 PREMIUM hotel s.r.o.

Design by GOLDEN ORANGE s.r.o.. CMS by JOOMLA.

Polední menu
15. 01. - 19. 01.

 

Pondělí   
Polévka: Hovězí polévka s celestýnskými nudlemi a kořenovou zeleninou
Hlavní chod: Krůtí kari s dýní, cizrnou a špenátem
 
Úterý
Polévka: Krémová kuřecí polévka
Hlavní chod: Kapustové karbanátky s bramborovou kaší se slaninou
 
Středa
Polévka: Pikantní rajčatová polévka s cizrnou
Hlavní chod: Kuřecí paličky na šalvěji s žampionovou rýží
 
Čtvrtek  
Polévka: Polévka z červeného zelí
Hlavní chod: Vepřová krkovička na pečené kořenové zelenině s balsamicem
 
Pátek
Polévka: Karotková polévka se zázvorem
Hlavní chod: Kuřecí stripsy na salátu z bulguru s červenou řepou a balkánským sýrem

Cena poledního menu je 125 Kč.

Změna poledního menu vyhrazena.