PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo

 
PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo
Recepce online
EVA KLIKOVÁ

Polední menu

V PREMIUM hotelu je Vám k dispozici bar a hotelová restaurace a la carte s kapacitou 150 míst. Kromě toho můžete pro svou reprezentativní akci využít také vinný sklep U krále Jana, který je nejstarší částí hotelu a svého druhu historickou památkou. Je naší vyhlášenou specialitou a můžete si zde vychutnat z naší nabídky těch nejlepších nejen znojemských a moravských vín.

Příjemné prostředí restaurace PREMIUM hotelu, vynikající kuchyně, milý a ochotný personál se stanou gastronomickým zážitkem. Vhodná pro uspořádání narozeninový oslav, firemních večírků, plesů i svatebních hostin.

Ke každému hotelu patří dobře zásobený, útulný a dlouho otevřený bar. Výjimkou samozřejmě není ani PREMIUM hotel. Široký sortiment nabídky vín, alkoholického i nealkoholického občerstvení.

Přední z našich cateringových služeb je pořádání rautů. K těmto akcím nabízíme vlastní a vysoce reprezentativní prostory znojemského PREMIUM hotelu. K dispozici je Vám vinárna a moderní restaurace.

Zajišťujeme catering pro akce všech možných typů. Od velkých garden party s účastí stovek osob po soukromé večírky a rodinné párty, nejrůznější prezentace či oslavy, bankety, rauty, konference, semináře.

Prohlédněte si nabídku naší restaurace a baru. Restaurace PREMIUM hotelu, to je záruka gastronomického zážitku a posezení v příjemném prostředí.

Vyberte si ze široké nabídky moravských i rakouských vín v naší vinotéce.

© 2019 PREMIUM hotel s.r.o.

Design by GOLDEN ORANGE s.r.o.. CMS by JOOMLA.

Polední menu
20. 05. - 24. 05. 2019
Pondělí 
Polévka:
ŠPANĚLSKÁ POLÉVKA S CHORIZEM
Hlavní chod:
HOVĚZÍ STROGANOV S RÝŽÍ
Úterý
Polévka:
LUŠTĚNINOVÁ POLÉVKA
Hlavní chod:
TRHANÉ HOVĚZÍ NA ČERVENÉM VÍNĚ S BRAMBORÝM PYRÉ
Středa
Polévka:
HRÁŠKOVÝ KRÉM
Hlavní chod:
CHŘEST RESTOVANÝ NA MÁSLE S HOLANDSKOU OMÁČKOU A JARNÍM BRAMBŮRKEM S PAŽITKOU
Čtvrtek
Polévka:
JARNÍ ZELENINOVÁ POLÉVKA S CHILLI
Hlavní chod:
MOŘSKÁ ŠTIKA NA BYLINKOVÉM RIZOTU
Pátek
Polévka:
BROKOLICOVÁ S PARMAZÁNOVÝM CHIPSEM
Hlavní chod:
KUŘECÍ SALTIMBOCCA S OPEČENÝM BRAMBOREM

Cena poledního menu je 125 Kč.

Změna poledního menu vyhrazena.