PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo

 
PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo
Recepce online
DOMINIK DANĚK

Polední menu

Národní park Podyjí patří k nejmenším národním parkům na evropském kontinentu. Je to také jediný národní park na jižní Moravě. Na české straně byl zřízen v roce 1991, na straně rakouské v roce 2000.

Národní park Podyjí je ukázkou výjimečně zachovalého říčního údolí v bohatě zalesněné krajině jihozápadní Moravy. Jeho rozloha na české straně je 63km2. Na rakouské straně na něj navazuje Nationalpark Thayatal (14km2), se kterým vytváří přes-hraniční bilaterální chráněné území. Národní park Podyjí se vyznačuje mimořádnými scenériemi, tvořenými pestrou mozaikou skalních amfiteátrů a srázných stěn, meandry, rozsáhlými suťovými poli a težko prostupnými stržemi, ale i nivními loukami podél řeky Dyje a pro-sluněnými lesostepmi s pestrými koberci teplomilných rostlin. Pro území je charakteristická mimořádná rozmanitost vyskytujících se živocišných a rostlinných druhů a jejich vysoká koncentrace na relativně malé ploše.

Do Národního parku Podyjí se lze vydat pešky, na kole nebo na koni.

Fotogalerie

© 2019 PREMIUM hotel s.r.o.

Design by GOLDEN ORANGE s.r.o.. CMS by JOOMLA.

Polední menu
15. 07. - 19. 07. 2019
Pondělí 
Polévka:
KRÉMOVÁ Z ČERVENÉ ČOČKY SE ZAKYSANOU SMETANOU
Hlavní chod:
VEPŘOVÝ STEAK S PEPŘOVOU OMÁČKOU A GRILOVANOU ZELENINOU
Úterý
Polévka:
HOVĚZÍ VÝVAR SE ZELENINOU, MASEM A KAPÁNÍM
Hlavní chod:
HOVĚZÍ NA ČERVENÉM VÍNĚ A KOŘENOVÉ ZELENINĚ S KARLOVARSKÝM KNEDLÍKEM
Středa
Polévka:
DRŮBEŽÍ VÝVAR S MASEM, NUDLEMI A ZELENINOU
Hlavní chod:
KUŘECÍ PALIČKY BBQ S OPEČENÝM BRAMBOREM A SALÁTKEM COLESLAW
Čtvrtek
Polévka:
KAPUSTOVÁ POLÉVKA
Hlavní chod:
SALÁT MIX S PEČENOU ŘEPOU, ŘEDKVIČKOU A GRILOVANÝM SÝREM HALLOUMI, PEČIVO
Pátek
Polévka:
ČESNEKOVÝ KRÉM S KRUTONY
Hlavní chod:
KUŘECÍ STEAK S KVĚTÁKOVÝM PYRÉ A RESTOVANOU ZELENINOU

Cena poledního menu je 125 Kč.

Změna poledního menu vyhrazena.