PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo

 
PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo
Recepce online
DOMINIK DANĚK

Polední menu

Znojmo je městem s neopakovatelnou atmosférou v době slavností vinobraní, město vína a meruněk, ale také město plaveckých přeborníků a hokeje.

Znojmo bývalo královské město Přemyslovců. Pyšní se bohatou historií a městskou památkovou rezervací předkládá návštěvníkům jedinečné architektonické klenoty minulých staletí – Znojemský hrad a zámek se stálou expozicí o historii Znojma a regionu, románskou rotundu P. Marie a sv. Kateřiny s nástěnnými malbami, unikátní a částečně přístupné podzemí s 30 km dlouhým labyrintem chodeb pod celým středověkým městem, vyhlídkovou radniční věž, odkud lze při dobré viditelnosti spatřit Pálavské vrchy a výjimečně i vrcholky dolnorakouských Alp, minoritský klášter či premonstrátský klášter v Louce s vinnými sklepy a galerií. Město Znojmo obklopuje nádherná příroda s širokou sítí turistických a cykloturistických tras, z nichž některé jsou propojené s rakouským příhraničím.

Znojemské staré město s křivolakými uličkami, založené na pozdně románském půdorysu na počátku 13. století, je chráněno jako městská památková rezervace.

Možnosti sportovního vyžití ve Znojmě je spousta. Zde Vám přinášíme přehled těch základních a nejdůležitějších míst a sportovišť.

Národní park Podyjí je ukázkou výjimečně zachovalého říčního údolí v bohatě zalesněné krajině jihozápadní Moravy. Jeho rozloha na české straně je 63km2. Na rakouské straně na něj navazuje Nationalpark Thayatal.

© 2020 PREMIUM hotel s.r.o.

Design by GOLDEN ORANGE s.r.o.. CMS by JOOMLA.

Polední menu
09.03.-13.03. 2020
Pondělí 
Polévka:
 KRÉMOVÁ ČESNEKOVÁ S PESTEM A KRUTONY
Hlavní chod:
KUŘECÍ STEAK S BRAMBOROVÝMI DUKÁTY A CITRONOVOU OMÁČKOU
Úterý
Polévka:

 MINESTRONE S PARMAZÁNEM

Hlavní chod:
 ZNOJEMSKÝ GULÁŠ S KARLOVARSKÝM KNEDLÍKEM
Středa
Polévka:
 HOVĚZÍ VÝVAR S CELESTÝNSKÝMI NUDLEMI
Hlavní chod:
ITALSKÉ RIZOTO S FILÍROVANOU PANENKOU
Čtvrtek
Polévka:

DÝŇOVÁ SE ZÁZVOREM A CHILLI

Hlavní chod:
TAGLIATELLE S MASOVÝM RAGÚ NA ČERVENÉM VÍNĚ
Pátek
Polévka:
DRŮBEŽÍ VÝVAR S MASEM, ZELENINOU A NUDLEMI
Hlavní chod:
DOMÁCÍ BRAMBOROVÉ NOKY S RESTOVANOU ZELENINOU A KOUSKY KUŘETE

Cena poledního menu je 125 Kč.

Změna poledního menu vyhrazena.