PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo

 
PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo
Recepce online
Liliana Rubacha

Polední menu

Znojmo je městem s neopakovatelnou atmosférou v době slavností vinobraní, město vína a meruněk, ale také město plaveckých přeborníků a hokeje.

Znojmo bývalo královské město Přemyslovců. Pyšní se bohatou historií a městskou památkovou rezervací předkládá návštěvníkům jedinečné architektonické klenoty minulých staletí – Znojemský hrad a zámek se stálou expozicí o historii Znojma a regionu, románskou rotundu P. Marie a sv. Kateřiny s nástěnnými malbami, unikátní a částečně přístupné podzemí s 30 km dlouhým labyrintem chodeb pod celým středověkým městem, vyhlídkovou radniční věž, odkud lze při dobré viditelnosti spatřit Pálavské vrchy a výjimečně i vrcholky dolnorakouských Alp, minoritský klášter či premonstrátský klášter v Louce s vinnými sklepy a galerií. Město Znojmo obklopuje nádherná příroda s širokou sítí turistických a cykloturistických tras, z nichž některé jsou propojené s rakouským příhraničím.

Znojemské staré město s křivolakými uličkami, založené na pozdně románském půdorysu na počátku 13. století, je chráněno jako městská památková rezervace.

Možnosti sportovního vyžití ve Znojmě je spousta. Zde Vám přinášíme přehled těch základních a nejdůležitějších míst a sportovišť.

Národní park Podyjí je ukázkou výjimečně zachovalého říčního údolí v bohatě zalesněné krajině jihozápadní Moravy. Jeho rozloha na české straně je 63km2. Na rakouské straně na něj navazuje Nationalpark Thayatal.

© 2017 PREMIUM hotel s.r.o.

Design by GOLDEN ORANGE s.r.o.. CMS by JOOMLA.

Polední menu
12. 02. - 16. 02.

 

Pondělí   
Polévka: Česneková polévka s bylinkami
Hlavní chod: Konfitované hovězí na houbách s jasmínovou rýží
 
Úterý
Polévka: Kuřecí vývar se zeleninou a skleněnými nudlemi
Hlavní chod: Vepřový pilaf s hráškem a mandlemi s bulgurem
 
Středa
Polévka: Polévka z pečených paprik s pomerančem
Hlavní chod: Losos z grilu s kuskusovým salátem s fenyklem
 
Čtvrtek  
Polévka: Boršč s hovězím masem
Hlavní chod: Slaninové kuřecí paličky na červeném zelí s fleky
 
Pátek
Polévka: Staročeská kyselica s klobáskou
Hlavní chod: Karbanátky z ječných krup s bramborovo dýňovým pyré

Cena poledního menu je 125 Kč.

Změna poledního menu vyhrazena.