PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo

 
PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo
Recepce online
Kubicová Eliška

Polední menu

Znojmo je městem s neopakovatelnou atmosférou v době slavností vinobraní, město vína a meruněk, ale také město plaveckých přeborníků a hokeje.

Znojmo bývalo královské město Přemyslovců. Pyšní se bohatou historií a městskou památkovou rezervací předkládá návštěvníkům jedinečné architektonické klenoty minulých staletí – Znojemský hrad a zámek se stálou expozicí o historii Znojma a regionu, románskou rotundu P. Marie a sv. Kateřiny s nástěnnými malbami, unikátní a částečně přístupné podzemí s 30 km dlouhým labyrintem chodeb pod celým středověkým městem, vyhlídkovou radniční věž, odkud lze při dobré viditelnosti spatřit Pálavské vrchy a výjimečně i vrcholky dolnorakouských Alp, minoritský klášter či premonstrátský klášter v Louce s vinnými sklepy a galerií. Město Znojmo obklopuje nádherná příroda s širokou sítí turistických a cykloturistických tras, z nichž některé jsou propojené s rakouským příhraničím.

Znojemské staré město s křivolakými uličkami, založené na pozdně románském půdorysu na počátku 13. století, je chráněno jako městská památková rezervace.

Možnosti sportovního vyžití ve Znojmě je spousta. Zde Vám přinášíme přehled těch základních a nejdůležitějších míst a sportovišť.

Národní park Podyjí je ukázkou výjimečně zachovalého říčního údolí v bohatě zalesněné krajině jihozápadní Moravy. Jeho rozloha na české straně je 63km2. Na rakouské straně na něj navazuje Nationalpark Thayatal.

© 2017 PREMIUM hotel s.r.o.

Design by GOLDEN ORANGE s.r.o.. CMS by JOOMLA.

Polední menu
16. 10. - 20. 10.

 

Pondělí   
Polévka: Rajčatová polévka
Hlavní chod: Bucattini s cuketou, lilkem a žampiony na olivovém oleji s parmazánovými hoblinkami
   
Úterý  
Polévka: Zeleninový vývar s rýžovými nudlemi
Hlavní chod: Kuřecí plátek na zelených fazolkách s nastavovanou kaší
   
Středa  
Polévka: Hrstková polévka
Hlavní chod: Hovězí plátek na houbách s bylinkovým krupotem
   
Čtvrtek  
Polévka: Kari květákový krém
Hlavní chod: Cuketové placičky s batátovým pyré na rajčatovém sugu
   
Pátek  
Polévka: Hovězí vývar s polentovým nočkem
Hlavní chod: Losos v medovo-hořčičné omáčce s restovanými bramborami

Cena poledního menu je 125 Kč.

Změna poledního menu vyhrazena.

Tomatová polévka s bazalkou