PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo

 
PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo
Recepce online
Liliana Rubacha

Polední menu

Znojmo je městem s neopakovatelnou atmosférou v době slavností vinobraní, město vína a meruněk, ale také město plaveckých přeborníků a hokeje.

Znojmo bývalo královské město Přemyslovců. Pyšní se bohatou historií a městskou památkovou rezervací předkládá návštěvníkům jedinečné architektonické klenoty minulých staletí – Znojemský hrad a zámek se stálou expozicí o historii Znojma a regionu, románskou rotundu P. Marie a sv. Kateřiny s nástěnnými malbami, unikátní a částečně přístupné podzemí s 30 km dlouhým labyrintem chodeb pod celým středověkým městem, vyhlídkovou radniční věž, odkud lze při dobré viditelnosti spatřit Pálavské vrchy a výjimečně i vrcholky dolnorakouských Alp, minoritský klášter či premonstrátský klášter v Louce s vinnými sklepy a galerií. Město Znojmo obklopuje nádherná příroda s širokou sítí turistických a cykloturistických tras, z nichž některé jsou propojené s rakouským příhraničím.

Znojemské staré město s křivolakými uličkami, založené na pozdně románském půdorysu na počátku 13. století, je chráněno jako městská památková rezervace.

Možnosti sportovního vyžití ve Znojmě je spousta. Zde Vám přinášíme přehled těch základních a nejdůležitějších míst a sportovišť.

Národní park Podyjí je ukázkou výjimečně zachovalého říčního údolí v bohatě zalesněné krajině jihozápadní Moravy. Jeho rozloha na české straně je 63km2. Na rakouské straně na něj navazuje Nationalpark Thayatal.

© 2018 PREMIUM hotel s.r.o.

Design by GOLDEN ORANGE s.r.o.. CMS by JOOMLA.

Polední menu
17.09. - 21.09.2018
Pondělí 
Polévka:
Fazolová polévka
Hlavní chod:
Kuřecí steak se slaninou s gratinovanými bramborami
Úterý
Polévka:
Zeleninová polévka s ovesnými vločkami
Hlavní chod:
Pečená krkovice se špenátem a bramborovými noky
Středa
Polévka:
Kapustová polévka se slaninou
Hlavní chod:
Špagety s houbami a kousky vepřové panenky
Čtvrtek
Polévka:
Kuřecí vývar s nudlemi a kořenovou zeleninou
Hlavní chod:
Řecká musaka s listovým salátem
Pátek
Polévka:
Dýňová polévka se semínky a dýňovým olejem
Hlavní chod:
Špecle s bílým zelím a uzeným

Cena poledního menu je 125 Kč.

Změna poledního menu vyhrazena.