PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo

 
PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo
Recepce online
Liliana Rubacha

Polední menu

Svatba ve Znojmě – oslava v PREMIUM hotelu, to je volba úrovně, skvělého prostředí a profesionality ve všech směrech.

Hotel je pouhých 10 minut jízdy od obřadní síně.

Můžete zvolit pro oslavu to nejvhodnější prostředí. Pro ty, kteří mají rádi tradiční prostředí je přichystán svatební salonek (až 40 osob). Pro větší svatby nabízíme vinárnu nebo moderní restauraci, která je v létě krásnější o letní zahrádku. Obojí s kapacitou až 150 osob.

Pokud jste si vysnili exkluzivní prostředí pro konání svatební hostiny, vyjdeme Vám vstříc. Ať už je to místo Vašeho bydliště, Znojemský hrad nebo krásný Loucký klášter – jsme připraveni připravit pro Vás oslavu kdekoli.

Špičková kuchyně, s velkým výběrem v rámci svatebního menu (od znojemských specialit po světová jídla, od mořských plodů po velmi kvalitní česká jídla) patří ve Znojmě k tomu naprosto nejlepšímu.

Dekorace, hudbu, svatební cukroví, dorty, širokou nabídka kvalitních moravských vín, to vše zajistí a k Vaší plné spokojenosti připraví tým s mnoha zkušenostmi. Víme, jak důležitý den se u nás rozhodujete slavit a nic nenecháváme náhodě.

SVATEBNÍ DAR OD PREMIUM HOTELU

Pokud se rozhodnete uspořádat oslavu svého velkého dne s námi, jako svatební dar od nás prosím přijměte zdarma ubytování v Premium pokoji se snídaní a volným vstupem do wellness (whirpool, masáž chodidel, parní kabina, bazén.)

FOTOGALERIE

© 2018 PREMIUM hotel s.r.o.

Design by GOLDEN ORANGE s.r.o.. CMS by JOOMLA.

Polední menu
17.09. - 21.09.2018
Pondělí 
Polévka:
Fazolová polévka
Hlavní chod:
Kuřecí steak se slaninou s gratinovanými bramborami
Úterý
Polévka:
Zeleninová polévka s ovesnými vločkami
Hlavní chod:
Pečená krkovice se špenátem a bramborovými noky
Středa
Polévka:
Kapustová polévka se slaninou
Hlavní chod:
Špagety s houbami a kousky vepřové panenky
Čtvrtek
Polévka:
Kuřecí vývar s nudlemi a kořenovou zeleninou
Hlavní chod:
Řecká musaka s listovým salátem
Pátek
Polévka:
Dýňová polévka se semínky a dýňovým olejem
Hlavní chod:
Špecle s bílým zelím a uzeným

Cena poledního menu je 125 Kč.

Změna poledního menu vyhrazena.