PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo

 
PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo
Recepce online
EVA KLIKOVÁ

Polední menu

Svatba ve Znojmě – oslava v PREMIUM hotelu, to je volba úrovně, skvělého prostředí a profesionality ve všech směrech.

Hotel je pouhých 10 minut jízdy od obřadní síně.

Můžete zvolit pro oslavu to nejvhodnější prostředí. Pro ty, kteří mají rádi tradiční prostředí je přichystán svatební salonek (až 40 osob). Pro větší svatby nabízíme vinárnu nebo moderní restauraci, která je v létě krásnější o letní zahrádku. Obojí s kapacitou až 150 osob.

Pokud jste si vysnili exkluzivní prostředí pro konání svatební hostiny, vyjdeme Vám vstříc. Ať už je to místo Vašeho bydliště, Znojemský hrad nebo krásný Loucký klášter – jsme připraveni připravit pro Vás oslavu kdekoli.

Špičková kuchyně, s velkým výběrem v rámci svatebního menu (od znojemských specialit po světová jídla, od mořských plodů po velmi kvalitní česká jídla) patří ve Znojmě k tomu naprosto nejlepšímu.

Dekorace, hudbu, svatební cukroví, dorty, širokou nabídka kvalitních moravských vín, to vše zajistí a k Vaší plné spokojenosti připraví tým s mnoha zkušenostmi. Víme, jak důležitý den se u nás rozhodujete slavit a nic nenecháváme náhodě.

SVATEBNÍ DAR OD PREMIUM HOTELU

Pokud se rozhodnete uspořádat oslavu svého velkého dne s námi, jako svatební dar od nás prosím přijměte zdarma ubytování v Premium pokoji se snídaní a volným vstupem do wellness (whirpool, masáž chodidel, parní kabina, bazén.)

FOTOGALERIE

© 2019 PREMIUM hotel s.r.o.

Design by GOLDEN ORANGE s.r.o.. CMS by JOOMLA.

Polední menu
11.11.-15.11. 2019
Pondělí 
Polévka:
 BRAMBORAČKA
Hlavní chod:
KUŘECÍ STEAK NA ZELENINOVÉM PYRÉ S BYLINKOVOU OMÁČKOU
Úterý
Polévka:

CIZRNOVÝ KRÉM

Hlavní chod:
TRHANÁ HUSA V BRAMBOROVÉM LOKŠI S ČERVENÝM ZELÍM
Středa
Polévka:
 DRŮBEŽÍ VÝVAR S KAPÁNÍM
Hlavní chod:
STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE S HASSELBACK BRAMBOROU A SALÁTKEM
Čtvrtek
Polévka:

 PÓRKOVÝ KRÉM S POHANKOU A PESTEM

Hlavní chod:
FILÁTKO ZE PSTRUHA NA ITALSKÉM RIZOTU
Pátek
Polévka:
 HOVĚZÍ VÝVAR S MASEM A NUDLEMI
Hlavní chod:
FILÍROVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA S PEPŘOVOU OMÁČKOU NA DÝŇOVÉM PYRÉ

Cena poledního menu je 125 Kč.

Změna poledního menu vyhrazena.