PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo

 
PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo
Recepce online
Liliana Rubacha

Polední menu

Nechte se zlákat a ochutnejte v našem hotelu to, co je ve Znojmě tak typické. Poznejte víno v jiné podobě jako je regenerační vinná koupel a  masáže zad vinným olejem. Ochutnáte speciality naší kuchyně se vzorky vín našich zdejších vinařů.

Balíček je možno využít v termínu celoročně s výjimkou v době Znojemského vinobraní, které se koná vždy v září.

POBYT NA 2 NOCI PRO 1 OSOBU ZAHRNUJE

  • ubytování na dvě noci včetně snídaní formou bohatého bufetu
  • 1x slavnostní večeře formou 4 – chodového menu z nabídky s třemi vzorky vína (4x 0,5 dcl vína zdejších vinařů)
  • Neomezený vstup do wellness (bazén, parní kabinka, vířivka, fitness a saunový ráj)
  • 1x VINNÁ koupel (zlepšuje prokrvení pokožky celého těla, regeneraci a pigmentaci pokožky)
  • 1x občerstvení při koupeli – osvěžující miska hroznového vína
  • 1x 60 minutová procedura masáž zad vinný olejem a zábal pro regeneraci
  • ZDARMA zapůjčení WELLNESS tašky (župan, osuška, pantofle)

Rezervujte na čísle: +420 515 224 595 nebo e-mailem: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
nebo v rezervačním formuláři.

  • ZVÝHODNĚNÁ CENA BALÍČKU: 4.100 Kč

Rezervujte si balíček

Všechny pole jsou povinná.

Tipy na výlety

Gránické údolí

01

 

Vinice Šobes v NP Podyjí

12

 

Hradišťské terasy

03

© 2018 PREMIUM hotel s.r.o.

Design by GOLDEN ORANGE s.r.o.. CMS by JOOMLA.

Polední menu
17.09. - 21.09.2018
Pondělí 
Polévka:
Fazolová polévka
Hlavní chod:
Kuřecí steak se slaninou s gratinovanými bramborami
Úterý
Polévka:
Zeleninová polévka s ovesnými vločkami
Hlavní chod:
Pečená krkovice se špenátem a bramborovými noky
Středa
Polévka:
Kapustová polévka se slaninou
Hlavní chod:
Špagety s houbami a kousky vepřové panenky
Čtvrtek
Polévka:
Kuřecí vývar s nudlemi a kořenovou zeleninou
Hlavní chod:
Řecká musaka s listovým salátem
Pátek
Polévka:
Dýňová polévka se semínky a dýňovým olejem
Hlavní chod:
Špecle s bílým zelím a uzeným

Cena poledního menu je 125 Kč.

Změna poledního menu vyhrazena.