PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo

 
PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo
Recepce online
Liliana Rubacha

Polední menu

V tomto chladném počasí Vám vřele doporučujeme náš nový zimní balíček hřejivého pohlazení s detoxikační kúrou v podobě brusinkového zábalu a levandulové koupele.
Neváhejte a dopřejte svému tělu to nejlepší, načerpejte síly v krásném PREMIUM hotelu a i v mrazivých dnech zregenerujete svůj organismus.

Balíček je možno využít v termínu 1. 10. 2018 - 28. 2. 2019.

POBYT NA 2 NOCI PRO 1 OSOBU ZAHRNUJE

  • 2x ubytování na dvě noci včetně snídaní formou bohatého bufetu
  • 1x slavnostní večeře formou 4 – chodového menu z nabídky a lahví vína
  • Neomezený vstup do wellness (bazén, parní kabinka, vířivka, fitness a saunový ráj)
  • 1x masáž zad – 30 minutová masáž brusinkovým krémem
  • 1x BRUSINKOVÝ zábal – brusinka zlepšuje imunitu, reguluje krevní tlak a působí na stabilitu močových cest (je to antioxidant)
  • 1x LEVANDULOVÁ koupel – levandulová koupelová sůl pro uklidnění, působí antidepresivně, antisepticky a regeneruje pokožku
  • ZDARMA zapůjčení WELLNESS tašky (župan, osuška, pantofle)
  • Celková doba procedur 90 minut

Rezervujte na čísle: +420 515 224 595 nebo e-mailem: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
nebo v rezervačním formuláři.

  • Cena pro 1 osobu na 2 noci 2.990 Kč

 


Rezervujte si balíček

Všechny pole jsou povinná.

Tipy na výlety

Gránické údolí

01

 

Vinice Šobes v NP Podyjí

12

 

Hradišťské terasy

03

© 2018 PREMIUM hotel s.r.o.

Design by GOLDEN ORANGE s.r.o.. CMS by JOOMLA.

Polední menu
17.09. - 21.09.2018
Pondělí 
Polévka:
Fazolová polévka
Hlavní chod:
Kuřecí steak se slaninou s gratinovanými bramborami
Úterý
Polévka:
Zeleninová polévka s ovesnými vločkami
Hlavní chod:
Pečená krkovice se špenátem a bramborovými noky
Středa
Polévka:
Kapustová polévka se slaninou
Hlavní chod:
Špagety s houbami a kousky vepřové panenky
Čtvrtek
Polévka:
Kuřecí vývar s nudlemi a kořenovou zeleninou
Hlavní chod:
Řecká musaka s listovým salátem
Pátek
Polévka:
Dýňová polévka se semínky a dýňovým olejem
Hlavní chod:
Špecle s bílým zelím a uzeným

Cena poledního menu je 125 Kč.

Změna poledního menu vyhrazena.