PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo

 
PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo
Recepce online
EVA KLIKOVÁ

Polední menu

Pánové užijte si nezapomenutelné zážitky po cyklotrasách za poznáním okolí Znojma. Vychutnejte si krásy našeho Národního parku Podyjí a vinné trati Šobes. Po náročných trasách užijte si chvíle ve wellness s příjemnou sportovní masáží nohou a jemným ošetřením pleti.

Balíček je možno využít v termínu 1.4. – 30.11.2018 a 1.3.2019 – 30.11.2019. Čerpání možné do tří měsíců od zakoupení a nelze využít v době Znojemského vinobraní!

POBYT NA 2 NOCI PRO 1 OSOBU ZAHRNUJE

  • ubytování na dvě noci včetně snídaní formou bohatého bufetu
  • 1x čtyřchodová večeře v hotelové restauraci se skleničkou whisky
  • Připojeni WIFI
  • Parkování přímo u hotelu na parkovišti střeženém kamerami
  • Neomezený vstup do wellness (bazén, parní kabinka, vířivka, fitness a saunový ráj)
  • Možnost využití kolárny
  • 1x wellness taška (župan, ručník, přezůvky)
  • 1x sportovní masáž nohou 30 minut s přírodním olejem Maratonec
  • 1x rašelinový zábal nohou
  • 1x ošetření pleti a vašeho vousu kosmetikou Saloos

Rezervujte na čísle: +420 515 224 595 nebo e-mailem: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
nebo v rezervačním formuláři.

CENA ZA DVOULŮŽKOVÝ POKOJ COMFORT

  • Cena v termínu od 1. 4. do 30. 11. je 3.750 Kč / 2 noci / 1 osoba

CENA ZA DVOULŮŽKOVÝ POKOJ PREMIUM

  • Cena v termínu od 1. 4. do 30. 11. je 3.950 Kč / 2 noci / 1 osoba

Rezervujte si balíček

Všechny pole jsou povinná.

Tipy na výlety

Gránické údolí

01

 

Kostel svatého Mikuláše

10

 

Rotunda svaté Kateřiny

rotunda

© 2019 PREMIUM hotel s.r.o.

Design by GOLDEN ORANGE s.r.o.. CMS by JOOMLA.

Polední menu
11.11.-15.11. 2019
Pondělí 
Polévka:
 BRAMBORAČKA
Hlavní chod:
KUŘECÍ STEAK NA ZELENINOVÉM PYRÉ S BYLINKOVOU OMÁČKOU
Úterý
Polévka:

CIZRNOVÝ KRÉM

Hlavní chod:
TRHANÁ HUSA V BRAMBOROVÉM LOKŠI S ČERVENÝM ZELÍM
Středa
Polévka:
 DRŮBEŽÍ VÝVAR S KAPÁNÍM
Hlavní chod:
STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE S HASSELBACK BRAMBOROU A SALÁTKEM
Čtvrtek
Polévka:

 PÓRKOVÝ KRÉM S POHANKOU A PESTEM

Hlavní chod:
FILÁTKO ZE PSTRUHA NA ITALSKÉM RIZOTU
Pátek
Polévka:
 HOVĚZÍ VÝVAR S MASEM A NUDLEMI
Hlavní chod:
FILÍROVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA S PEPŘOVOU OMÁČKOU NA DÝŇOVÉM PYRÉ

Cena poledního menu je 125 Kč.

Změna poledního menu vyhrazena.