PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo

 
PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo
Recepce online
EVA KLIKOVÁ

Polední menu

Pánové užijte si nezapomenutelné zážitky po cyklotrasách za poznáním okolí Znojma. Vychutnejte si krásy našeho Národního parku Podyjí a vinné trati Šobes. Po náročných trasách užijte si chvíle ve wellness s příjemnou sportovní masáží nohou a jemným ošetřením pleti.

Balíček je možno využít v termínu 1.4. – 30.11.2018 a 1.3.2019 – 30.11.2019. Čerpání možné do tří měsíců od zakoupení a nelze využít v době Znojemského vinobraní!

POBYT NA 2 NOCI PRO 1 OSOBU ZAHRNUJE

  • ubytování na dvě noci včetně snídaní formou bohatého bufetu
  • 1x čtyřchodová večeře v hotelové restauraci se skleničkou whisky
  • Připojeni WIFI
  • Parkování přímo u hotelu na parkovišti střeženém kamerami
  • Neomezený vstup do wellness (bazén, parní kabinka, vířivka, fitness a saunový ráj)
  • Možnost využití kolárny
  • 1x wellness taška (župan, ručník, přezůvky)
  • 1x sportovní masáž nohou 30 minut s přírodním olejem Maratonec
  • 1x rašelinový zábal nohou
  • 1x ošetření pleti a vašeho vousu kosmetikou Saloos

Rezervujte na čísle: +420 515 224 595 nebo e-mailem: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
nebo v rezervačním formuláři.

CENA ZA DVOULŮŽKOVÝ POKOJ COMFORT

  • Cena v termínu od 1. 4. do 30. 11. je 3.750 Kč / 2 noci / 1 osoba

CENA ZA DVOULŮŽKOVÝ POKOJ PREMIUM

  • Cena v termínu od 1. 4. do 30. 11. je 3.950 Kč / 2 noci / 1 osoba

Rezervujte si balíček

Všechny pole jsou povinná.

Tipy na výlety

Gránické údolí

01

 

Kostel svatého Mikuláše

10

 

Rotunda svaté Kateřiny

rotunda

© 2019 PREMIUM hotel s.r.o.

Design by GOLDEN ORANGE s.r.o.. CMS by JOOMLA.

Polední menu
20. 05. - 24. 05. 2019
Pondělí 
Polévka:
ŠPANĚLSKÁ POLÉVKA S CHORIZEM
Hlavní chod:
HOVĚZÍ STROGANOV S RÝŽÍ
Úterý
Polévka:
LUŠTĚNINOVÁ POLÉVKA
Hlavní chod:
TRHANÉ HOVĚZÍ NA ČERVENÉM VÍNĚ S BRAMBORÝM PYRÉ
Středa
Polévka:
HRÁŠKOVÝ KRÉM
Hlavní chod:
CHŘEST RESTOVANÝ NA MÁSLE S HOLANDSKOU OMÁČKOU A JARNÍM BRAMBŮRKEM S PAŽITKOU
Čtvrtek
Polévka:
JARNÍ ZELENINOVÁ POLÉVKA S CHILLI
Hlavní chod:
MOŘSKÁ ŠTIKA NA BYLINKOVÉM RIZOTU
Pátek
Polévka:
BROKOLICOVÁ S PARMAZÁNOVÝM CHIPSEM
Hlavní chod:
KUŘECÍ SALTIMBOCCA S OPEČENÝM BRAMBOREM

Cena poledního menu je 125 Kč.

Změna poledního menu vyhrazena.