PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo

 
PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo
Recepce online
DOMINIK DANĚK

Polední menu

Kapacita 26 osob, rozměry 5,8 × 10,26m

  • Komorní prostředí s tradiční výzdobou odkazující k myslivosti
  • V salonku je i krb, který dodá jedinečnou atmosféru

KAPACITA MÍSTNOSTI

  • Školní uspořádání 20 osob
  • Divadelní uspořádání 26 osob
  • Tabule ve tvaru I Dle domluvy
  • Tabule ve tvaru U Dle domluvy

Kompletní nabídku kapacit a uspořádání konferenčních prostor naleznete v PDF souboru zde.
 

KONGRESOVÉ SLUŽBY A VYBAVENÍ

Kongresové služby a technické vybavení, které Vám rádi zajistíme, se dají rozdělit do několika kategorií:

TECHNIKA

K dispozici je Vám video a data projektor, notebook, promítací plátno, videokamera s obsluhou, WiFi, DVD, televize, zařízení pro videokonference a také samozřejmosti jako laserové ukazovátko, hotelové kopírovací centrum, flipchart či osvětlení podle přání.

KONFERENČNÍ SLUŽBY

Zajistíme tlumočnické a překladatelské služby, zařízení pro simultánní tlumočení, či v případě zájmu moderátora nebo ostrahu.

DOPLŇKOVÉ SLUŽBY

Doprava (hromadný transfer, taxi), catering, dekorace, stany, reprodukovaná či živá hudba, DJ, fotografické služby.

FOTOGALERIE

© 2020 PREMIUM hotel s.r.o.

Design by GOLDEN ORANGE s.r.o.. CMS by JOOMLA.

Polední menu
09.03.-13.03. 2020
Pondělí 
Polévka:
 KRÉMOVÁ ČESNEKOVÁ S PESTEM A KRUTONY
Hlavní chod:
KUŘECÍ STEAK S BRAMBOROVÝMI DUKÁTY A CITRONOVOU OMÁČKOU
Úterý
Polévka:

 MINESTRONE S PARMAZÁNEM

Hlavní chod:
 ZNOJEMSKÝ GULÁŠ S KARLOVARSKÝM KNEDLÍKEM
Středa
Polévka:
 HOVĚZÍ VÝVAR S CELESTÝNSKÝMI NUDLEMI
Hlavní chod:
ITALSKÉ RIZOTO S FILÍROVANOU PANENKOU
Čtvrtek
Polévka:

DÝŇOVÁ SE ZÁZVOREM A CHILLI

Hlavní chod:
TAGLIATELLE S MASOVÝM RAGÚ NA ČERVENÉM VÍNĚ
Pátek
Polévka:
DRŮBEŽÍ VÝVAR S MASEM, ZELENINOU A NUDLEMI
Hlavní chod:
DOMÁCÍ BRAMBOROVÉ NOKY S RESTOVANOU ZELENINOU A KOUSKY KUŘETE

Cena poledního menu je 125 Kč.

Změna poledního menu vyhrazena.