PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo

 
PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo
Recepce online
DOMINIK DANĚK

Polední menu

HLEDÁME do našeho hotelu NA DOPLNĚNÍ týmu tyto pozice:

NEBOJTE SE, NEKOUŠEME! Vše trpělivě vysvětlíme a zaučíme!

 ◘ ČÍŠNÍK / SERVÍRKA
• nástupní plat až 25.000Kč btto (dle zkušeností a praxe, smlouva na HPP, práce na KRÁTKÝ-DLOUHÝ TÝDEN)

Důležité jsou pro nás zkušenosti a praxe, angličtina nebo němčina na základní úrovni bude fajn.
Vše by mělo být spojené s profesionálním a příjemným vystupováním. Počítat můžete s dalším profesním
růstem díky školení a pracovním zkušenostem. UVÍTÁME flexibilitu a loajálnost vůči týmu a celému hotelu.
NABÍZÍME zaměstnanecké benefity v podobě příspěvku na stravu, na ošacení, zvýhodněného vstup
do hotelového wellness centra, vstup do fitness zcela zdarma, slevy v restauraci...

Neváhejte nám poslat životopis na e-mail Veroniky Slušné (F&B Manager): Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

-----------------------------------------------------------------------

◘ KUCHAŘ / KUCHAŘKA
• nástupní plat až 35.000Kč btto (dle zkušeností a praxe, smlouva na HPP, práce na KRÁTKÝ-DLOUHÝ TÝDEN)

Nejdůležitější je správný přístup k práci a kolegům! UVÍTÁME loajálnost vůči týmu a celému hotelu.

NABÍZÍME zaměstnanecké benefity v podobě příspěvku na stravu, na ošacení, zvýhodněného vstup
do hotelového wellness centra, vstup do fitness zcela zdarma, slevy v restauraci...

Neváhejte nám poslat životopis na e-mail Veroniky Slušné (F&B Manager): Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

© 2019 PREMIUM hotel s.r.o.

Design by GOLDEN ORANGE s.r.o.. CMS by JOOMLA.

Polední menu
14.01.- 18.01.2019
Pondělí 
Polévka:
BRAMBORAČKA
Hlavní chod:
KUŘECÍ STEAK V BYLINKOVÉ KRUSTĚ S GRATINOVANÝM BRAMBOREM, SMETANOVÁ OMÁČKA
Úterý
Polévka:
DRŮBEŽÍ VÝVAR S KOŘENOVOU ZELENINOU, MASEM A NUDLEMI
Hlavní chod:
CMUNDA PO KAPLICKU
Středa
Polévka:
DRŠŤKOVÁ Z HLÍVY ÚSTŘIČNÉ
Hlavní chod:
PEČENÁ TRESKA S KVĚTÁKOVÝM PYRÉ A RESTOVANOU ZELENINOU
Čtvrtek
Polévka:
POLÉVKA Z PEČENÉHO ČESNEKU
Hlavní chod:
HAMBURGER S TRAHNÝM VEPŘOVÝM MASEM, PEČENÉ BATÁTY
Pátek
Polévka:
BORŠČ
Hlavní chod:
MIX SALÁTU SE ZÁLIVKOU VINAIGRETTE, GRILOVANÝ CAMEMBERT, BAGETKA
   

Cena poledního menu je 125 Kč.

Změna poledního menu vyhrazena.