PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo

 
PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo
Recepce online
Kubicová Eliška

Polední menu

Restaurace PREMIUM hotelu, to je záruka gastronomického zážitku a posezení v příjemném prostředí. Základ našeho menu tvoří světová kuchyně se vším, co k ní patří. Samozřejmostí je bohatá nabídka specialit na grilu, zvěřiny, ryb a drůbežích pokrmů. Na své si tak v naší hotelové restauraci přijde labužník, gurmán i gurmet. Nabídku zahraniční a české kuchyně doplňujeme o vlastní speciality a typická znojemská jídla.

  • Věnujeme maximální pozornost výběru surovin. Dáváme přednost místním zdrojům, protože si můžeme být jisti jejich čerstvostí a kvalitou.
  • Znojmo je vyhlášenou vinařskou oblastí, proto je nabídka nejkvalitnějších moravských vín samozřejmou součástí nápojového lístku.
  • O Vaše pohodlí a splnění Vašich přání se postará ochotná obsluha. Stále sledujeme moderní trendy kulinářství, servírování, vaření.
  • Součástí restaurace je i zahrádka, na které najdete i v parných letních měsících stín k příjemnému posezení. Hotelová zahrádka  je bohatě využívána pro grilování a garden party. Pro stylovou oslavu najdete ve Znojmě těžko vhodnější prostor.
  • Samozřejmostí je možnost rezervace části nebo celé restaurace.

voucher banner

Provozní doba restaurace - denně: 11.00 - 22.00, pá-so: 11.00 - 23.00, 120 míst k sezení.

O víkendech a svátcích se podávají snídaně od 8:00.

REZERVACE

Stůl do 12 osob - recepce tel.: +420 515 224 595
Stůl nad 12 osob - sales manager tel.: +420 775 799 180

FOTOGALERIE

© 2017 PREMIUM hotel s.r.o.

Design by GOLDEN ORANGE s.r.o.. CMS by JOOMLA.

Polední menu
16. 10. - 20. 10.

 

Pondělí   
Polévka: Rajčatová polévka
Hlavní chod: Bucattini s cuketou, lilkem a žampiony na olivovém oleji s parmazánovými hoblinkami
   
Úterý  
Polévka: Zeleninový vývar s rýžovými nudlemi
Hlavní chod: Kuřecí plátek na zelených fazolkách s nastavovanou kaší
   
Středa  
Polévka: Hrstková polévka
Hlavní chod: Hovězí plátek na houbách s bylinkovým krupotem
   
Čtvrtek  
Polévka: Kari květákový krém
Hlavní chod: Cuketové placičky s batátovým pyré na rajčatovém sugu
   
Pátek  
Polévka: Hovězí vývar s polentovým nočkem
Hlavní chod: Losos v medovo-hořčičné omáčce s restovanými bramborami

Cena poledního menu je 125 Kč.

Změna poledního menu vyhrazena.

Tomatová polévka s bazalkou