PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo

 
PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo
Recepce online
DOMINIK DANĚK

Polední menu

Restaurace PREMIUM hotelu, to je záruka gastronomického zážitku a posezení v příjemném prostředí. Základ našeho menu tvoří světová kuchyně se vším, co k ní patří. Samozřejmostí je bohatá nabídka specialit na grilu, zvěřiny, ryb a drůbežích pokrmů. Na své si tak v naší hotelové restauraci přijde labužník, gurmán i gurmet. Nabídku zahraniční a české kuchyně doplňujeme o vlastní speciality a typická znojemská jídla.

  • Věnujeme maximální pozornost výběru surovin. Dáváme přednost místním zdrojům, protože si můžeme být jisti jejich čerstvostí a kvalitou.
  • Znojmo je vyhlášenou vinařskou oblastí, proto je nabídka nejkvalitnějších moravských vín samozřejmou součástí nápojového lístku.
  • O Vaše pohodlí a splnění Vašich přání se postará ochotná obsluha. Stále sledujeme moderní trendy kulinářství, servírování, vaření.
  • Součástí restaurace je i zahrádka, na které najdete i v parných letních měsících stín k příjemnému posezení. Hotelová zahrádka  je bohatě využívána pro grilování a garden party. Pro stylovou oslavu najdete ve Znojmě těžko vhodnější prostor.
  • Samozřejmostí je možnost rezervace části nebo celé restaurace.

voucher banner

Provozní doba restaurace - denně: 11.00 - 22.00, pá-so: 11.00 - 23.00, 120 míst k sezení.

O víkendech a svátcích se podávají snídaně od 8:00.

REZERVACE

Stůl do 12 osob - recepce tel.: +420 515 224 595
Stůl nad 12 osob - sales manager tel.: +420 775 799 180

FOTOGALERIE

© 2020 PREMIUM hotel s.r.o.

Design by GOLDEN ORANGE s.r.o.. CMS by JOOMLA.

Polední menu
20.01.-24.01. 2020
Pondělí 
Polévka:
 BRAMBORAČKA
Hlavní chod:
VEPŘOVÝ STEAK S CIBULOVOU MARMELÁDOU, OPEČENÉ BRAMBORY
Úterý
Polévka:

 HRSTKOVÁ POLÉVKA S MAJORÁNKOU

Hlavní chod:
 INDICKÉ KUŘECÍ KARI S KORIANDREM, DIVOKÁ RÝŽE
Středa
Polévka:
 ZELENINOVÝ KRÉM S LANÝŽOVÝM OLEJEM A KRUTONY
Hlavní chod:
 CUKETOVÉ RIZOTO S FILÍROVANOU PANENKOU
Čtvrtek
Polévka:

 HOVĚZÍ VÝVAR S MASEM, NUDLEMI A KOŘENOVOU ZELENINOU

Hlavní chod:
 BAVORSKÁ SEKANÁ S BRAMBOROVÝM PYRÉ A SALÁTKEM
Pátek
Polévka:
 DÝŇOVÁ SE ZÁZVOREM A CHILLI
Hlavní chod:
 SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK S BRAMBOROVÝM SALÁTEM

Cena poledního menu je 125 Kč.

Změna poledního menu vyhrazena.