PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo

 
PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo
Recepce online
Kubicová Eliška

Polední menu

Restaurace PREMIUM hotelu, to je záruka gastronomického zážitku a posezení v příjemném prostředí. Základ našeho menu tvoří světová kuchyně se vším, co k ní patří. Samozřejmostí je bohatá nabídka specialit na grilu, zvěřiny, ryb a drůbežích pokrmů. Na své si tak v naší hotelové restauraci přijde labužník, gurmán i gurmet. Nabídku zahraniční a české kuchyně doplňujeme o vlastní speciality a typická znojemská jídla.

  • Věnujeme maximální pozornost výběru surovin. Dáváme přednost místním zdrojům, protože si můžeme být jisti jejich čerstvostí a kvalitou.
  • Znojmo je vyhlášenou vinařskou oblastí, proto je nabídka nejkvalitnějších moravských vín samozřejmou součástí nápojového lístku.
  • O Vaše pohodlí a splnění Vašich přání se postará ochotná obsluha. Stále sledujeme moderní trendy kulinářství, servírování, vaření.
  • Součástí restaurace je i zahrádka, na které najdete i v parných letních měsících stín k příjemnému posezení. Hotelová zahrádka  je bohatě využívána pro grilování a garden party. Pro stylovou oslavu najdete ve Znojmě těžko vhodnější prostor.
  • Samozřejmostí je možnost rezervace části nebo celé restaurace.

voucher banner

Provozní doba restaurace - denně: 11.00 - 22.00, pá-so: 11.00 - 23.00, 120 míst k sezení.

O víkendech a svátcích se podávají snídaně od 8:00.

REZERVACE

Stůl do 12 osob - recepce tel.: +420 515 224 595
Stůl nad 12 osob - sales manager tel.: +420 775 799 180

FOTOGALERIE

© 2017 PREMIUM hotel s.r.o.

Design by GOLDEN ORANGE s.r.o.. CMS by JOOMLA.

Polední menu
14. 8. - 18. 8.

 

Pondělí   
Polévka: Zeleninový vývar s rýžovými nudlemi
Hlavní chod: Krůtí roláda s rozmarýnovým sosem a zeleninovo-mandlovým kuskusem
   
Úterý  
Polévka: Celerová krémová s restovanými jablky
Hlavní chod: Pošírované hovězí na mrkvovém ragú s petrželkovým bramborem
   
Středa  
Polévka: Francouzská cibulová polévka se zapečeným toustem
Hlavní chod: Cuketa s lilkem a žampiony ve woku na kokosovém mléce s kurkumovou rýží
   
Čtvrtek  
Polévka: Vločková polévka s kedlubnou
Hlavní chod: Kuřecí stripsy na římském salátku s dijonským dresingem podávané s opečenou bagetou
   
Pátek  
Polévka: Květáková polévka s majoránkou
Hlavní chod: Houbové rizoto sypané parmazánem a rukolou

Cena poledního menu je 125 Kč.

Změna poledního menu vyhrazena.