PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo

 
PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo
Recepce online
Kubicová Eliška

Polední menu

Zajišťujeme catering pro akce všech možných typů. Od velkých garden party s účastí stovek osob po soukromé večírky a rodinné párty, nejrůznější prezentace či oslavy, bankety, rauty, konference, semináře…

Technické zázemí, které Vám nabízíme je na nejvyšší úrovni. Jsme schopni přizpůsobit se téměř jakýmkoli požadavkům ohledně Vaší akce. Dokážeme precizně zpracovat Vaše požadavky na catering kdekoli. Interiéry a exteriéry v hotelu i ve Znojmě a okolí připravíme podle přání. Nenecháváme nic náhodě, vše zajistíme - kvalifikovaným personálem počínaje a technickými aspekty konče.

Zajistíme hudbu, inventář, nábytek, květiny, dekorace, vše podle Vašich představ.

Tou patrně nejdůležitější součástí cateringu ale zůstávají kvalitní gastronomické služby. Menu sestavujeme na přání. Bohatou svatební hostinu s tradiční kuchyní zorganizujeme se stejnou péčí jako prostý cofee break, nebo rychlé občerstvení. Stejně pečlivě připravíme exkluzivní galavečeři jako uvolněnou párty. Tam, kde je to žádoucí nabízíme zábavu, tam kde je třeba být diskrétní stylovou čistotu.

Pro zajištění cateringu nás kontaktujte na telefonu +420 775 799 180 nebo emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

© 2017 PREMIUM hotel s.r.o.

Design by GOLDEN ORANGE s.r.o.. CMS by JOOMLA.

Polední menu
14. 8. - 18. 8.

 

Pondělí   
Polévka: Zeleninový vývar s rýžovými nudlemi
Hlavní chod: Krůtí roláda s rozmarýnovým sosem a zeleninovo-mandlovým kuskusem
   
Úterý  
Polévka: Celerová krémová s restovanými jablky
Hlavní chod: Pošírované hovězí na mrkvovém ragú s petrželkovým bramborem
   
Středa  
Polévka: Francouzská cibulová polévka se zapečeným toustem
Hlavní chod: Cuketa s lilkem a žampiony ve woku na kokosovém mléce s kurkumovou rýží
   
Čtvrtek  
Polévka: Vločková polévka s kedlubnou
Hlavní chod: Kuřecí stripsy na římském salátku s dijonským dresingem podávané s opečenou bagetou
   
Pátek  
Polévka: Květáková polévka s majoránkou
Hlavní chod: Houbové rizoto sypané parmazánem a rukolou

Cena poledního menu je 125 Kč.

Změna poledního menu vyhrazena.