PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo

 
PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo
Recepce online
Liliana Rubacha

Polední menu

Zajišťujeme catering pro akce všech možných typů. Od velkých garden party s účastí stovek osob po soukromé večírky a rodinné párty, nejrůznější prezentace či oslavy, bankety, rauty, konference, semináře…

Technické zázemí, které Vám nabízíme je na nejvyšší úrovni. Jsme schopni přizpůsobit se téměř jakýmkoli požadavkům ohledně Vaší akce. Dokážeme precizně zpracovat Vaše požadavky na catering kdekoli. Interiéry a exteriéry v hotelu i ve Znojmě a okolí připravíme podle přání. Nenecháváme nic náhodě, vše zajistíme - kvalifikovaným personálem počínaje a technickými aspekty konče.

Zajistíme hudbu, inventář, nábytek, květiny, dekorace, vše podle Vašich představ.

Tou patrně nejdůležitější součástí cateringu ale zůstávají kvalitní gastronomické služby. Menu sestavujeme na přání. Bohatou svatební hostinu s tradiční kuchyní zorganizujeme se stejnou péčí jako prostý cofee break, nebo rychlé občerstvení. Stejně pečlivě připravíme exkluzivní galavečeři jako uvolněnou párty. Tam, kde je to žádoucí nabízíme zábavu, tam kde je třeba být diskrétní stylovou čistotu.

Pro zajištění cateringu nás kontaktujte na telefonu +420 775 799 180 nebo emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

© 2017 PREMIUM hotel s.r.o.

Design by GOLDEN ORANGE s.r.o.. CMS by JOOMLA.

Polední menu
12. 02. - 16. 02.

 

Pondělí   
Polévka: Česneková polévka s bylinkami
Hlavní chod: Konfitované hovězí na houbách s jasmínovou rýží
 
Úterý
Polévka: Kuřecí vývar se zeleninou a skleněnými nudlemi
Hlavní chod: Vepřový pilaf s hráškem a mandlemi s bulgurem
 
Středa
Polévka: Polévka z pečených paprik s pomerančem
Hlavní chod: Losos z grilu s kuskusovým salátem s fenyklem
 
Čtvrtek  
Polévka: Boršč s hovězím masem
Hlavní chod: Slaninové kuřecí paličky na červeném zelí s fleky
 
Pátek
Polévka: Staročeská kyselica s klobáskou
Hlavní chod: Karbanátky z ječných krup s bramborovo dýňovým pyré

Cena poledního menu je 125 Kč.

Změna poledního menu vyhrazena.