PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo

  • Ochutnejte naši kuchyni

    Kuchyně PREMIUM hotelu garantuje našim hostům čisté a velmi chutné pokrmy, které připravujeme ze sezónních a regionálních potravin bez použití průmyslových a chemických úprav.

  • PREMIUM wellness

    Zarelaxujte si v našem moderním wellness centru.

  • KONFERENCE

    PREMIUM hotel je ideální místo pro vaši konferenci nebo školení.

  • SVATBY V PREMIUM HOTELU

    Zkušený team PREMIUM hotelu zajistí, aby se váš svatební den stal dokonalým zážitkem.

  • Cykloturistika

    Poznejte krásy znojemských cyklostezek a Národního parku Podyjí.

PREMIUM hotel Znojmo - wellness hotel Jižní Morava, firemní akce, svatby Znojmo
Recepce online
DOMINIK DANĚK

Polední menu

Aktuality

PREMIUM hotel

28.08.2018

ZNOVUOTEVŘENO

Po kompletní, rozsáhlé a náročné rekonstrukci Vám můžeme opět nabídnout naše nové WELLNESS CENTRUM s bazénem, vířivkou, parní saunou

31.01.2018

Kapela Kryštof v PREMIUM hotelu

S potěšením jsme po několik dnů hostili kapelu Kryštof a vytvořili pro ně vhodné zázemí pro zkoušení na jejich beznadějně vyprodané...

Více aktualit

Znojmo a okolí

01.07.2018

Znojemské kulturní léto

Znojemské kulturní léto nabídne i letos bohatý program, který zpestří místním i návštěvníkům města jejich...

16.06.2018

Pivní slavnosti

Slavnosti piva, soutěže, koncerty. Horní a Václavské nám., ul. Přemyslovců, Znojmo

Více aktualit

Pobytové balíčky

© 2020 PREMIUM hotel s.r.o.

Design by GOLDEN ORANGE s.r.o.. CMS by JOOMLA.

Polední menu
17.02.-21.02. 2020
Pondělí 
Polévka:
 CELEROVÝ KRÉM S BYLINKOVÝM PESTEM
Hlavní chod:
TAGLIATELLE S MASOVÝM RAGÚ NA ČERVENÉM VÍNĚ SYPANÉ PARMAZÁNEM
Úterý
Polévka:

 DRŮBEŽÍ VÝVAVAR S MASEM, NUDLEMI A ZELENINOU

Hlavní chod:
 PLNĚNÉ POVIDLOVÉ KNEDLE SE STROUHANKOU A MÁSLEM
Středa
Polévka:
 FRANCOUZSKÁ CIBULAČKA S PARMAZÁNOVÝM KRUTONEM
Hlavní chod:
 STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE S CAPONATOU
Čtvrtek
Polévka:

 CIZRNOVÝ KRÉM

Hlavní chod:
 DRŮBEŽÍ ŠPÍZ S BRAMBOROVÝM PYRÉ A SALÁTKEM
Pátek
Polévka:
HOVĚZÍ VÝVAR S VAJEČNÝM SVÍTKEM, MASEM A ZELENINOU
Hlavní chod:
 PLNĚNÉ BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY S UZENÝM MASEM, MORAVSKÝM ZELÍM A RESTOVANOU CIBULKOU

Cena poledního menu je 125 Kč.

Změna poledního menu vyhrazena.